Neurale netwerktraining levert u winst op!

Digitale Innovatie in digitale toepassingen, de praktijk

Neurale netwerktraining
Neurale netwerktraining: vind gegevens met machine learning

Digitale innovatie, start met een dataset voor  Machine Learning
Creëer een dataset, dat is waar Machine Learning begint. Op Internet zijn  bijna alle denkbare datasets te vinden. Behalve natuurlijk die dataset voor uw specifieke zakelijke toepassing. Denk aan een dataset voor factuurherkenning met machine learning. Die zijn niet vindbaar in het publieke domein. En dat is waar EasyVerify inspringt als een bruikbare visuele oplossing die u helpt de juiste dataset te verkrijgen. U kunt zoveel gebruikers toewijzen als het project toelaat en vervolgens de prestaties van individuele operators online volgen. Met EasyVerify zijn de moeilijke tijden voorbij om specifieke datasets voor machine learning projecten te genereren.

Creëer je dataset
Nadat onbewerkte gegevens zijn verzameld, of op een andere manier gesorteerd voor het maken van een machine learing dataset, begint het proces van dataset realisatie. EasyVerify vereenvoudigd dit proces aanzienlijk. Met EasyVerify kunnen medewerkers nauwkeurig gevolgd worden in hun classificatie handelingen. U kunt bijvoorbeeld delen van getraind materiaal aan andere operators geven voor dubbele verificatie. Wanneer vervolgens deze gegevens anders worden geïdentificeerd is er een verwerkingsprobleem. Onze ervaring leert dat de schade beperkt blijft als de projectleider dit proces kan bewaken en bijsturen. EasyData maakt communicatie tijdens de dataset generatie zichtbaar.  Hoe eerder u informatie over de productiekwaliteit heeft, des te betere resultaten worden behaald bij het samenstellen van de dataset. Onze begeleiding
stopt niet bij het leveren van de technologie om te monitoren, we kunnen het systeem precies afstemmen op uw dataset project!
Get more info

Neurale netwerktraining: machinaal leren

Machine learning
Dataset-batches kunnen periodiek worden getraind om voortschrijdende resultaten te interpreteren. Met deze Agile werkwijze worden machine learing dataset problemen in een vroeg tijdstip geïdentificeerd. Met deze manier van werken wordt er geen schade toegebracht aan het machine learining proces en blijven gestelde deadlines overeenkomstig met behaalde resultaten.

EasyVerify kan classificatie onderdelen weergeven. Voordeel is dat operators direct concreet het te classificeren beeld kunnen verwerken. Eveneens worden met deze werkwijze AVG-regels gevolgd tijdens het proces van het maken van een dataset. Op basis van de flexibele EasyVerify-structuur kunt u operators inhuren voor het maken van machine learing datasets zonder project details te ontsluiten. Met deze werkwijze kan de screening van operators ook op een lager niveau plaatsvinden. Op basis van getoonde content kan de operator nooit project informatie delen. Uiteraard bespreken EasyData machine learning projectleiders graag uw specifieke details en wensen voor het genereren van datasets op een discrete wijze.

Effectieve afstemming
Het zichtbaar maken van de eerste resultaten is altijd een spannend moment!  Natuurlijk weten we wat we kunnen verwachten, het draait om data science en als de voorgaande stappen correct zijn gevolgd, zal het resultaat aan de verwachtingen voldoen.  Als het proces is opgezet door EasyData en wij het projectmanagement hebben gedaan, weten we nog beter (te voorspellen) wat de uitkomst zal zijn.

Als er betere resultaten mogelijk zijn komt het aan op de balans tussen budget en kwaliteit. Wat is de definitie van ‘voldoende’ ? Neem als voorbeeld voor verbeteringen de afbeeldingen die met een mobiel apparaat zijn gemaakt en soms minder duidelijk zijn. Om die te verbeteren kan onze beeldverbetering ingezet worden om tot een scherper resultaat te komen. Dat is aan u als klant om te beslissen, wij faciliteren altijd om het best mogelijke resultaat te presenteren!

Neurale netwerktraining: resultaten van machinaal leren

Machine learing resultaten
Bedenk het eens, het project is succesvol afgerond, de resultaten zijn duidelijk en u overweegt de projectconfiguratie te behouden voor mogelijk toekomstig gebruik. EasyData dienstverlening voorziet in die situatie. Met een ‘ready to go’ machine learning inrichting wordt bespaard op dure speciale hardware en het systeem onderhoud. We bieden een beveiligde cloudoplossing om uw project 365 dagen per jaar up-to-date en operationeel te houden. Get more info