Grafana-dashboards voor monitoring van bedrijfsprocessen

Met een Dashboard heb je in één oogopslag overzicht!

Cloud monitoring

Grafana Cloud monitoring sluit aan bij ons model: EasyData kan documenten of gegevens verwerken in de EasyData Cloud. Of uw organisatie heeft EasyData-technologie op uw eigen servers waarvoor hetzelfde van toepassing is, u wilt de procesprestaties bewaken. De manier om taken te observeren is deze  via een browser toegankelijk dashboard te presenteren. De oorspronkelijke monitor Cloud-oplossing was bedoeld om uitsluitend EasyData Cloud-applicaties met monitor functie te faciliteren. De praktijk heeft geleerd dat klanten onze Cloud monitoring ook op hun eigen servers waarderen. Zo is onze monitor inrichtingsservice tot stand gekomen. EasyData cofigureert grafieken online met begrijpelijke statistische weergaven.

Cloud dashboard

Dashboards voor proces monitoring voor iedere applicatie uniek, er is er niet één hetzelfde.
Alle processen stellen hun eigen eisen aan prestatiecriteria. Wij zijn in staat om op uw verzoek specifieke sensoren aan te sluiten die de benodigde componenten precies uitlezen op de manier die u verkiest. Op onze eigen Cloud creëren we standaard zichtbaarheid met de technologie die we gebruiken. Maar dat fundament laat zich prima vormen rond andere specifieke applicaties of toepassingen. EasyData-ingenieurs delen hun kennis graag met
u en configureren op willekeurig welke server een eigen uniek Private Cloud-scenario.

Door onze vaardigheden in te zetten optimaliseert u de monitor mogelijkheden maximaal!

Monitor applicaties

De dagen dat één applicatie wordt gebruikt voor gegevensverwerking is verleden tijd. In plaats daarvan worden meer applicaties gebruikt in verschillende virtuele omgevingen waar elke applicatie zijn eigen taak heeft. Applicaties die bottlenecks kunnen vormen moeten worden geïdentificeerd voordat het proces schade oploopt. Dat toont de waarde van een goede registratie. Blijf problemen voor en bewaak de doorstroom van gecontroleerde werkprocessen. EasyData ontwerpt Grafana Cloud monitoring-oplossingen zo dat deze uw werkproces realistisch in beeld brengen. Van het visualiseren van legacy bedrijfsapplicaties tot innovatieve cloudapplicaties die zijn verbonden met REST API’s. Meer dan twee decennia aan expertise op het gebied van visualisatie van workflowprocessen tonen letterlijk hun waarde!

Oplossingen voor cloudbewaking

Cloud monitor opbrengst

De kosten en baten voor visualisatie van de Cloud oplossing zijn afhankelijk van uw specifieke vereisten, wat is uw proces. Zijn er standaardconnectoren bij betrokken die we kunnen verbinden met een cool presterend dashboard of is het nodig om verbindingssensoren te ontwikkelen?

Meestal zien we dat complexe processen worden teruggebracht tot een passend overzicht. Daarbij heeft EasyData een bibliotheek met minder gangbare connectoren opgebouwd om monitoring vooral voor uw organisatie te laten werken op een wijze die aansluit met bestaande toepassingen. Wanneer u de EasyData Cloud gebruikt voor OCR of Machine Learning doeleinden, leveren wij Cloud monitoring tegen een vaste prijs. Online Grafana monitoring is dan een standaard onderdeel van uw oplossing.

Cloud monitoring, probeer het gratis!

Bij EasyData hebben we uw Cloud monitoring oplossing al klaar liggen, nog voordat uw organisatie hierom vroeg! Met onze Cloud-omgeving hebben we veel verschillende workflows klaar staan om ingezet te worden voor evaluatie of productie doeleinden.. Deze benadering levert meer dan monitoring alleen, we brengen processen naar inzichtelijk niveau!

Profiteer van ons datacenter dat is ingedeeld voor langdurig gebruik met bijna 100% uptime.
En de snelheid … Ontworpen voor een verwerkingscapaciteit van miljoenen pagina’s per dag. Deze snelheid maakt Cloud monitoring effectief bij de verwerking van grotere volumes. Onze ervaring met grote projecten heeft EasyData een technologie voorsprong gegeven en de hardware om grote projecten te realiseren. Klanten gebruiken EasyData technologie voor grote aantallen documenten in belangrijke processen die transparantie eisen.
Die transparantie is precies wat we bieden met onze Grafana Cloud monitoring!

Cloud monitoring, probeer het gratis!

Cloud geschiedenis

Onze Cloud-infrastructuur is gebouwd op eigen hardware die EasyData technologieën ondersteund. Klanten willen voor incidentele projecten geen hardware en applicaties in huis halen. De vraag is nogal eens om voor een vast bedrag ontzorgd te worden. Hier komt ons intelligente beheerplatform in beeld. In het digitale transformatie platform speelt naast complexe conversie taken monitoring een belangrijke rol. Bij het omzetten van input naar intelligente analyses is het van belang om dit proces diepgaand te volgen. Dat is waar onze Cloud monitoring zich presenteert aan de gebruiker en data-analist. Cloudmonitoring doet meer dan procesvisualisatie. Cloudbewaking vereenvoudigt het beheer van getrainde netwerken, serverstatus, verbonden databases en applicaties. Denk bijvoorbeeld aan operators die een machine learning netwerk trainen. Kwaliteit, snelheid en transparantie vatten onze kennis samen om de brug naar elke applicatie of middleware te realiseren. Op basis van jarenlange ervaring bieden wij realtime beheersbare Cloud monitoring van iedere proces-stap.