Document validatie

Scanning station
U kunt zoveel documentscanners gebruiken als uw project nodig heeft. Ons intelligent transformation platform kan de scankwaliteit beoordelen met innovatieve technologieën. Documentonderdelen kunnen met machine learning profielen worden herkend. Dat noemen we intelligent scannen!

Scan controle
Met EasyVerify begint het document scan proces op de meest optimale wijze vanaf het begin. Garandeer de document scankwaliteit op een geautomatiseerde, innovatieve wijze. Ervaar het gemak van een web scan interface samengesteld op basis van meer dan 20 jaar scanervaring. Controleer de kwaliteit en volledigheid van documenten in één snel overzicht. Verschillende weergave-opties die per project of document soort wisselen en volledige toetsenbordondersteuning. Begin vol vertrouwen met het scannen van documenten!

Document verwerking
Gebruik intelligente algoritmen voor het scannen van documenten om de beste resultaten uit uw documentenscanproject te halen. U kunt EasyVerify autonoom gebruiken voor uw scanproject. Maar we houden u niet tegen om onze andere prijstechnisch verantwoorde document verwerkingstechnologie te gebruiken! Bij grootschalige document verwerkingsprojecten bewijst EasyData technologie zich qua gebruikerscomfort, unieke technologie, actieve support en een aangename prijsstelling

Uizonderingen beoordelen
Wanneer om een of andere logische reden uitzonderingen naar voren komen tijdens het documentproces, kunnen document uitzonderingen worden geleid door een intuïtieve werkstroom. Met onze webscan-interface kunnen zonder extra kosten zoveel gebruikers aangesloten worden als gewenst. Door databases en bedrijfsregels met elkaar te verbinden wordt het afhandelen van procesuitzonderingen eenvoudig.

Document export
Wat uw document bestemming ook is, wij zorgen voor de export. Met ons platform kan iedere export uitgevoerd worden waarbij standaard een log, lees audit bestand, wordt toegevoegd zoals voor sommige document processen een eis is. Oplossingen rond AVG vraagstukken zijn voor EasyData eerder regel dan uitzondering. Uw project is geen routine. We behandelen verzoeken persoonlijk en faciliteren een vast contact persoon. Ervaar zelf de professionaliteit van EasyData in relatie tot ons innovatieve EasyVerify. Ontworpen om u te helpen efficiënt te werken. Export? ervaar de Business connector module.