Verbind pakketten effectief met slimme applicatie integratie

De EasyData business connector realiseert communicatie tussen verschillende applicaties wanneer de noodzaak om informatie uit te wisselen bestaat en de standaard functionaliteit dit niet toelaat.  . Onze Business connector kan gegevens realtime uitwisselen en valideren.

Scripting- en machine learning-technologieën stellen u in staat om gegevens tussen uw applicaties binnen de Business connector te analyseren en uitzonderigen op de meest gewenste wijze te rapporteren. Onze Business connector is gebaseerd op meer dan 20 jaar ervaring met industriestandaarden en afwijkende transmissie protocollen. De Business connector maakt een sluitende integratie tussen bestaande en verouderde applicaties mogelijk.

Processen en applicaties die proces monitoring vereisen kunnen aansluiting vinden op de Business connector. Monitoring en logging houden uw processen transparant en op vertrouwde wijze visueel inzichtelijk.

Connectie

Wees positief verbaast door de mogelijkheden van onze Business connector die flexibele aansluiting vindt aan iedere applicatie. XML-conversies  zijn standaard beschikbaar en direct te realiseren.

De Business connector architectuur geeft volledige vrijheid op het gebied van webservices, databaseverbindingen en zelfs het lezen van schermen van legacy applicaties die waardevolle data bevatten.

Middleware

Probeer te wennen aan het idee dat er een goed werkende verbinding tussen uw applicaties bestaat waar verder niet over nagedacht hoeft te worden. 
Onze Business connector garandeert stabiliteit, de sleutel tot succes.

Als er iets misgaat, kan de gebeurtenis in logfile teruglezen worden. En dat is meer dan een tekstbestand. De database maakt browser weergave mogelijk. De middleware alleen zichtbaar wanneer dat praktisch is.

Business

Ons vertrekpunt bij de Business connector ontwikkeling is altijd geweest: Platform onafhankelijk. Die Business connector architectuur is goed gelukt en maakt evaluatie via onze Cloud-omgeving mogelijk.

De business connector is er om bedrijfsprocessen effectief met elkaar te verbinden. Intelligente informatie  synchronisatie valideert data met andere bedrijfsbronnen binnen uw organisatie.

Meer dan twee decennia  technologische ontwikkeling op het gebied van zakelijke dienstverlening staan klaar om connectie vraagstukken binnen uw organisatie met passende technische oplossingen te beantwoorden. Bij de meeste projecten zijn we in staat om met een proof of concept (POC) een voorschot op de uiteindelijke integratie te doen.

Flexibiliteit is de sleutel wanneer bedrijfssystemen worden verbonden. Als de weg naar besparing niet duidelijk is kan onze Cloud-omgeving uitkomst bieden voor praktijk testen van elke platform overschrijdende connectiviteit.

Met de EasyData Business connector kan ook hardware aangesloten worden. Stel een laboratorium voor met apparatuur die is verbonden met specifieke laboratorium software toepassingen. We begrijpen de structuur om data overdracht tussen deze apparaten te vertalen naar begrijpelijke documenten voor uw archiveringssysteem. Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op om uw individuele wensen te bespreken.

 

Kosten en opbrengsten

Een Business connector is middleware. Anders gesteld, hoe beter de software werkt, hoe minder je van het Business connector bestaan bewust bent. Onze  Total Cost of Ownership (TCO) maakt de kosten inzichtelijk, ook in de Cloud.

Additionele module’s

Als bijvoorbeeld afbeeldingen een rol spelen in de connector kan onze OCR-module binnen de Business connector functionaliteit gebruikt worden. Voor aanvullende transparantie kan voorzien worden in OCR kwaliteit rapportage.

Get connected

Het is mogelijk om iedere applicatie binnen de organisatie te koppelen. Belangrijke bedrijfsprocessen worden vanuit één middleware-oplossing van waardevolle informatie voorzien. Creëer bedrijfstoepassingen die ertoe doen!