EasySeparate, the Swiss pocket knife for Data Capture!

Input Management

EasySeparate begrijpt inkomende documenten en deze worden vervolgens op basis van hun inhoud naar de vereiste workflow gestuurd. Documenten kunnen worden aangevuld met  geëxtraheerde gegevens. Start een document proces op slimme wijze met overzichtelijke interne en externe gegevens. Manage de input!

Compatibiliteit

EasySeparate maakt verbinding met uw bestaande systemen. Door de jaren heen zijn er standaard connectoren ontwikkeld die aan uw wensen voldoen. Laat u verrassen door een snelle implementatie van documentregistratie, en gegevensherkenning voor uw werkproces.  EasySeparate levert ieder gewenst uitvoerformaat.

Kosten effectief

EasySeparate sluit aan bij bedrijfseisen van vandaag en morgen. Daar zijn wij van overtuigd. Om die reden kan EasyData vrijblijvend digitale transformatie aanbieden. Iedere organisatie wordt uitgenodigd om kosteloos ons platform te testen en zelf de innovatieve voordelen binnen uw eigen organisatie te ervaren.

Waarom EasySeparate?

EasySeparate is een vreemde naam voor een compleet digitaal transformatieplatform. We beseffen dat en probeerden de naam een paar keer te veranderen. Dat is niet gelukt. Nieuwe klanten blijven om EasySeparate vragen. Een compliment voor stabiele kwaliteit?  We denken vooral aan de door ons gerealiseerde oplossingen waarinEasySeparate centraal staat.

De naam wordt dus niet meer veranderd en zijn tot dit punt gekomen doordat Ricoh 20 jaar geleden een passende naam voor onze software zocht die onder andere het automatisch scheiden van documenten mogelijk maakte. Vandaag staat EasySeparate voor het scheiden
van content, ongeacht van welke drager de informatie afkomstig is.

Wat is EasySeparate?

Het Zwitserse zakmes voor het ontvangen, extraheren en classificeren van gegevens in welke vorm dan ook.  EasySeparate is een platform! Blijf lezen en u verbazen over de mogelijkheden. De huidige digitale transformatie kan vorm krijgen rond dit platform en verouderde processen een nieuwe innovatieve invulling geven. Bespaar op administratieve processen of aanpassingen die onvoldoende rendement opleveren.  Ons digitale transitie platform draagt daadwerkelijk bij aan de Industriële ontwikkeling. Dat is de rol die ons platform binnen organisaties vervult. Dat is meer dan het omzetten van analoge inhoud naar zijn digitale evenknie. We gaan voor toepasbare informatie. Daar vindt je meetbare toegevoegde waarde van ons digitale transformatie platform. Een digitaal transformatie platform dat bedrijfsprocessen omzet naar slim digitaal succes.

Probeer het zelf!

Om digitale transformatie binnen organisaties te laten werken is het belangrijk de mogelijkheden én uitdagingen te begrijpen die relevant zijn binnen uw branche en bestaande werkprocessen. Heroverweging van juist die bestaande bedrijfsprocessen in relatie tot nieuwe mobiele en verbindende technologieën zal meer efficiëntie voor uw organisatie opleveren. Het is onze expertise om u in dit inovatieve digitale transformatie proces te assisteren. Tegelijkertijd bewaken we de bestaande situatie, continuiteit staat voorop tot bij de betrokken medewerkers de nieuwe manier van werken bewezen betrouwbare resultaten opleverd. Wij bieden testomgevingen in onze cloud met, op basis van uw wensen, een minimum aan insteltijd voor zichtbare resultaten. De strategie om digitale transformatie te realiseren is niet zo lastig: vraag een evaluatie aan en maak kennis met een begrijpelijk digitaal transformatie platform!

Importeer documenten uit elke bron zoals: e-mail, bestandsservers, internet databases en natuurlijk document scanners. Geintegreerde beeldverbetering algoritmen maken afbeeldingen van documentscanners of mobiele apparaten beter leesbaar. OCR van verschillende OCR-engines beschikbaar, de herkenning is afgestemd op uw wensen.

Classificatie van verschillende documenttypen, innovatieve machine learning-modellen voor documentclustering en entiteitsherkenning, Vind in een geautomatiseerd proces ongestructureerde tekst zoals namen, medische codes, percentages, enz. Slimme tabelreconstructie verminder tijdrovende en kostbare tabelanalyse.

Exporteer resultaten naar verschillende formaten en bestemmingen, denk aan resultaten per e-mail, export naar FTP, databases of SharePoint. Aanpasbare workflows voor gegevensverwerking door scriptregels en externe applicatieoproepen. Out-of-the-box funktionaliteit voor complexe processcenario’s die aansuiten bij uw organisate.

Opschonen van traceerbare gegevens door corrupte of onnauwkeurige waarden uit de binnenkomende gegevens te corrigeren. Gegevensvalidatie door scripting, machine learning, databasevergelijking uit willekeurig welke bron. Effectieve verificatie kan visueel worden gerealsierd via EasyVerify of met onze gebruiksvriendelijke dashboarding.

EasySeparate biedt een complete oplossing voor het volledige document verwerkingsproces. Dan kan je meteen aan actuele processen zoals factuurverwerking en factuurherkenning denken. Met EasySeparate wordt het factuur proces compleet door slimme validatie en UBL-conversie. Naast dit proces is binnenkomende post verwerking een laagdrempelig proces. Afgelopen jaar is in het kader van 20 jaar ontwikkeling  bestaansrelevantie een video gemaakt van EasySeparate. Een oplossing die is uitgegroeid tot een compleet digitaal transformatie platform. De oorsprong van ons digitaal transformatie platform komt helder in beeld met de manier waarop we door innoveren aan de hand van klant wensen. Ontdek zelf  het meest innovatieve digitale transformatieplatform dat vandaag beschikbaar is!

U kunt meer lezen over ons ‘digital transformation platform’ in de EasySeparate brochure. Best wel praktisch, EasyData biedt een kosteloze evaluatie aan om ‘digital transformation’
zelf te ervaren. Ontdek zelf kosten besparing in uw administratieve proces!