Succesvolle digitale transformatie

Wat is digitale transformatie?

Digitale transformatie is een verzamelnaam om de onvermijdelijke toekomst van digitale toepassingen te beschrijven. Daar komt ook de ambitie van EasyData in beeld om digitale systemen in alle disciplines te integreren. Met deze werkwijze verandert de manier van werken, dat is het transformatiedeel, we maken onze manier van werken comfortabel.

Het gebied van digitale transformatie betekent zeker niet niet minder werk, we transformeren slechts de manier waarop we naar informatie kijken en hoe we profiteren van deze informatie. De onvermijdelijke digitale transformatie van werken.

Digitaal transformeren, slimmer samenwerken

Samenwerkend transformeren, dat doet elke organisatie op zijn eigen manier. Hierdoor ziet de digitale transformatie er in elke situatie weer anders uit. Uw bedrijf heeft mogelijk een ouder ERP-systeem dat moet communiceren met SharePoint en de digitale transformatie (lees slimmer samenwerken) kan realiseren door gebruik te maken van check en balances die met onze technologie wordt geleverd. Een belangrijk punt voor iedere organisatie. Dit alleen maakt digitale transformatie geen realiteit, het gaat om de verbinding tussen bestaande applicaties. Wanneer bestaande systemen uw businessmodel verbeteren is de digitale transformatie een feit. .

Digitale transformatie geeft mogelijk toegang tot organisatie gegevens die niet eerder zijn ontdekt en dat biedt nieuwe commerciële kansen. En als de inzichten geen commercieel belang dienen spreken de feiten voor procesverbetering voor zich. De vraag welke effectiviteit te behalen is beantwoorden we samen. Bijvoorbeeld door een evalutie omgeving die zichbaar maakt welke voordelen digitale transfomatie in uw proces zal hebben. Ontdek een slimmere manier van werken.

Digitale transformatie, hoe gaan we daarmee om?

De comfortzone is een remmende factor bij veranderingen. Bij digitale transformatie is dat een probleem, veranderingen kosten tijd, vertrouwen en inzet. Er zullen geen transformatiedoelstellingen worden bereikt wanneer procedures blijven zoals ‘ze altijd waren’.
Innovatie is in het belang van de betrokkenen en wij realiseren ons dat innovatie geen abstractie mag betekenen. Zeker waar organisaties moeite hebben met het overzien van de toekomst die digitale transformatie inluidt.  Betrokkenen moeten loslaten, het is een transformatie, een gebeurtenis die verbinden overstijgd. Wij realiseren ons dit proces en blijven concreet communiceren.

Dit artikel is geschreven om duidelijkheid te geven over het onderwerp digitale transformatie. Het is geen bedreiging, maar een aankondiging geschreven op basis van onze expertise over dit onderwerp. We hebben onze lessen geleerd en daardoor hoeven onze klanten het wiel niet opnieuw uit te vinden, transformatie is meer dan technologie. De huidige workflows gebruiken nog steeds op een bepaalde manier papier; we kennen een teamlid bij EasyData die dol is op het gebruik van papier, tijdens overleg wordt er genoteerd, op papier. Dat hoeft geen probleem te zijn, transformeren naar een digitale manier van werken betekent aanpassing naar de beschikbare technologie. Daarmee gaat het niet om talent het werken lastiger te maken, het moet juist andersom.

De strategie achter de digitale transformatie

EasyData doet meer dan het implementeren van technologie. Wij willen de partner zijn in digitale transformatietrajecten.
Het bouwen van nieuwe mogelijkheden op basis van innovaties begint meestal niet vanzelf. Planning en evaluatie zijn een sleutelfactor in dit proces. We beginnen niet vanaf nul op grote schaal te pushen, EasyData specialisten op het gebied van digitale transformatie hebben voldoende kennis om te adviseren wat belangrijk is en waar, volgens ons, de focus het best kan liggen.
Pak problemen aan waar bottlenecks te vinden zijn. Door onze multidisciplinaire aanpak en bereidheid om in uw specifieke situatie te investeren, zijn wij in staat om de transformatie op een voor uw organisatie prettige manier te begeleiden.

Grote werkwijze veranderingen ineens zullen mislukken en kostbaar worden.,
De betrokkenen zullen eenvoudig achterop raken.

Digitale transformatie gaat over mensen en niet over technologie.