Uw probleem is onze passie

Talent op verzoek

Huur ‘s werelds beste data science specialisten in en betaal alleen voor wat u nodig heeft!

Bouw aan Data Expertise en project implementatie zonder minimum uren overeenkomst.

EasyData biedt u een slimme mogelijkheid voor outsourcing binnen ons specialisme.

Machine Learning

Onze dagelijkse ambitie is om slimmere algoritmen te ontwerpen voor een breed scala aan taken. Met behulp van diverse opensource-netwerken is onze ervaring breed ontwikkeld en actueel.

Vele jaren van ontwikkeling bieden u  mogelijkheid het wiel niet opnieuw uit te hoeven vinden. Met behulp van onze vaardigheden wordt uw project tijd drastisch verminderd.

Document herkenning

EasyData begon in 1999 met een duidelijke focus: de best mogelijke OCR-resultaten leveren voor onze klanten. We hebben die technologie en collega’s uit het begin nooit verlaten.

Dat is ons aanbod, profiteer van gevarieerde teams, in balans met senior en junior ingenieurs. EasyData heeft meer dan 20 jaar kennis op het gebied van document herkenning.

Data conversie

EasyData beheerst de kennis om gegevens van het ene systeem naar de volgende toepassing te converteren. Dat gaat meestal om meer dan alleen conversie, het gaat om de datastructuur.

In dat geval bespaart u tijd en geld door de experts te raadplegen die hier royale  ervaring mee hebben. We gaan verder dan standaard conversie en kunnen een  validatie workflow inrichten..

Data Capture

Traditioneel het fundament waarmee data vewerkingstrajecten beginnen. Vanuit onze kennis is in de loop der jaren een eigen succesvolle Data Capture-platform ontwikkeld.

Onze eigen technologie sluit geen andere data capture producten uit, we helpen bij bestaande projecten, implementaties of  product vergelijkingen.

Gegevensanalyse

Gebaseerd op open source technologie modelleren wij data en interpretatie naar geïnstalleerde applicaties. Getrainde specialisten staan klaar voor uw data analyse systeem configuratie!

We ondersteunen elke toepassing voor gegevensanalyse en helpen u bij het opschonen en valideren van bestaande gegevens. Uw doel is informatie, wij zorgen ervoor dat u dit krijgt.

RPA-implementatie

Dat is de sleutel tot succes en wij geloven dat een Robotic Process Automation (RPA) oplossing binnen een redelijke tijd kan worden uitgevoerd met een sluitende ROI.

Het bouwen van effectieve RPA-configuratie van verschillende RPA-oplossingen van de heersende fabrikanten is bij ons bekend. Ook de alternatieven in de OS-regio.

ABBYY Technologie

EasyData staat bekend als ABBYY partner met de langste staat van dienst. Klanten zijn verzekerd van actuele  ABBYY-technologie kennis die verder strekt dan gevolgde opleidingen.

Deze opgebouwde kennis maakt EasyData de meest effectieve partner voor FlexiCapture-implementaties en ABBYY SDK-ondersteuning.

Monitoring

Detail informatie over gehaalde proces prestaties en snelheid is essentieel bij de gegevensverwerking. EasyData biedt een aansprekende visuele presentatie passend bij iedere applicatie.

Onze specialisten realiseren een effectieve configuratie van de meest innovatieve dashboards voor bedrijfsprocessen.

Maak de verbinding

EasyData heeft meer dan 20 jaar ervaring met applicaties aan elkaar te verbinden. Daarbij tonen onze ingenieurs méér dan verbinding. Maak nader kennis met onze specialisten!

Voeg waarde toe aan bedrijfsprocessen. Verhoog effectiviteit doordat bestaande applicaties onderling kunnen communiceren.

Beeld verbetering

De wereld voor gescande afbeeldingen is de afgelopen jaren aanzienlijk veranderd. Voorheen waren afbeeldingen afkomstig van documentscanners in TIF-formaat.

De afbeeldingen van vandaag worden voor verwerking aangeboden door mobiele telefoons. Deze gebruikers verwachten geen fouten in conversie.
Zo blijft ons specialisme interessant.

Project Management

EasyData heeft getalenteerde ingenieurs voor projecten in ons vakgebied beschikbaar. Voeg met heldere kosten/baten structuur deskundige medewerkers aan projecten toe.

Bespaar kosten door ervaring. Onze expertise identificeert tijdig  problemen en draagt oplossingsgericht bij aan het project. Communicatie met belanghebbenden is ons engagement.

Kunstmatige intelligentie

We gaan de hype niet volgen met modewoorden. Dat zit niet in ons menselijk DNA. We laten algoritmen gewoon werken. Daarvoor hebben we de kennis en infrastrucuur gereed.

Onze kunstmatige intelligentie-algoritmen zijn gebasseerd op innovatieve transparante netwerken, Onze kennis en uitgebreide hardware staan te wachten op uw aanvraag.

C# ontwikkelaars

Wanneer C# de oplossingsrichting voor uw project is, kan EasyData de benodigde programmeurs leveren. Een ervaren team met senior aansturing staat klaar voor effectieve uitvoering.

C# wordt gebruikt voor toepassingen als datamining en bijvoorbeeld de ABBYY FineReader SDK. Op zoek naar oplossingen op maat? Bij EasyData bent u aan het juiste adres.

Python kennis

Data science en machine learning, onze passie en gespecialiseerde kennis die we graag delen met projecten buiten EasyData. Ambitieuze ingenieurs staan klaar om uw projecten te leren kennen!

De kans om kostenreductie te realiseren met specialisten in ons vakgebied. Zonder verplichtingen voor langere tijd. Belangstelling? Neem contact met ons op voor een passend voorstel.

Neurale netwerken

Laat analytische technologie werken zonder menselijke tussenkomst. Dé manier om effectief te automatiseren! Routine werk kan zonder handmatige interactie verwerkt worden.

Alleen uitzonderingen worden nog voorgelegd aan een gemotiveerde kenniswerker, deze hoeft zich geen zorgen meer te maken over saai repetitief werk.

EasyData levert gespecialiseerde programmeurs voor korte of langere tijd. Een interessante stelling die we graag waarmaken: Er zijn niet veel fabrikanten of open source-oplossingen met betrekking tot onze expertise die we niet kennen.

Een EasyData-programmeur garandeert dat uw ontwikkeling op tijd wordt afgerond. Wanneer persoonlijke aanwezigheid niet vereist is, wordt bij voorkeur op afstand gewerkt. Dankzij onze agile werkwijze leveren onze collega’s consistente resultaten die consequent gerapporteerd worden in een georganiseerde administratie die online raadpleegbaar is.

Productinnovatie en het realiseren van complexe klantvraagstukken zijn onze drive en ambitie. Hierdoor voelen onze programmeurs zich zeer verbonden met ons bedrijf en werken ze bij EasyData. De voordelen hiervan komen nu ook voor uw project in beeld.  Met een inzichtelijke kosten structuur leggen we het fundament om van hooggekwalificeerde ingenieurs gebruik te maken die helpen uw doelen te bereiken!