Wees creatief met algoritmen voor gegevensanalyse

Van ruwe data naar voorspellende data analyse

Zicht op Data

Voorspellende data analyse brengt onbekende informatie naar de oppervlakte. Dat is onze belofte voor onze business intelligence oplossingen.

Wij leveren systemen voor data analyse voor de manier die u wenst. SAAS of op locatie, passend naar uw wensen en budget.

Verwerking

EasyData heeft een grootschalig datacenter in eigen beheer. Dat stelt ons in staat volgens AVG-vereisten uw gegevens veilig te verwerken.

De meeste documenten zijn “digital born”, wat verwerking eenvoudig maakt. Ook kunnen we in een paar weken miljarden pagina’s met OCR verwerken.

Big Data

Krijg toegang tot de voordelen van ´Big Data´ verwerking. Verken zonder verplichtingen op efficiënte wijze inzichten die niet eerder mogelijk waren.

Wij voorzien onze klanten van de kennis en infrastructuur. Laat beschikbare data een overzicht geven die een effectieve bedrijfsvoering mogelijk maakt.

Algoritmen

Onze technologie is niet gebaseerd op één platform, we innoveren verder. Sluit aan bij de inzichten die de grote spelers al hebben met betaalbare technologie.

Op basis van onze ervaring bieden wij u een “Best of Breed” voorspellende data analyse oplossing. Dat biedt u kennis en informatie zonder investering vooraf.

Validatie

Hoe zit het met resultaat controle? Is de controle van de resultaten wel in handen van een specialist? Jazeker, dat lossen we op met slimme Cloud validatie.

Verbindingen met gegevensbronnen maken intuïtief begrip mogelijk. Creëer overzicht tijdens data analyse-processen, dat maken we waar.

Kansen

Verbeter uw dagelijkse efficiëntie door gebruik te maken van technologische innovatie. Ontdek onbekende feiten en maak slimmere beslissingen.

Structureer uw documenten volgens de AVG of andere voorschriften. Visualiseer feiten uit historische gegevens, profiteer daadwerkelijk van uw oude gegevens!

Overzicht

U kent het belang van monitoring, procestijd en controle. We bieden een rapportageoplossing die inzichten presenteert zoals u dat wilt. Specifieke berekeningen in Excel of een speciaal ontworpen online dashboard systeem, we kunnen in allebei de mogelijkheden voorzien in uw data analyse traject!

Dashboard voor gegevensanalyse