ABBYY langste zakenpartner ter wereld

ABBYY en EasyData, de langste partner relatie wereldwijd

ABBYY & EasyData, meer dan twee decennia partners

ABBYY & EasyData

Dat draait om meer dan alleen het partnerschap, we delen al jaren vaardigheden en projecten. EasyData is volledig gecertificeerd en heeft kennis van ABBYY producten die verder gaat dan een succesvolle certificering. Goed om te weten wanneer u op zoek bent naar expert en ondersteuning bij ABBYY technologie. Onze bekwame en ABBYY-gerelateerde ingenieurs zullen u helpen om de oplossingen op het goede spoor te krijgen. Als u op zoek bent naar volumelicenties of technische expert, dat vindt u bij EasyData!

ABBYY Technologie

EasyData leverde in 1999 zijn eerste FineReader runtime in een OCR tekst herkeningsproduct dat voor Océ was ontworpen. Na dat succes verkocht EasyData veel standaardoplossingen en maatwerkoplossingen aan MFP-leveranciers. Tegenwoordig leveren we onze diensten aan meer dan alleen bijvoorbeeld Ricoh en Konica Minolta. Vandaag bedienen we een breed scala aan bedrijven op het gebied van procesautomatiseringsoplossingen. Daarvoor heeft EasyData een ervaren team in het ontwerp van FlexiTemplates. Ons ABBYY FlexiCapture-team kan het succes van ieder FlexiCapture-project vergroten.

ABBYY is meer dan On-premises tekst herkenning software en EasyData staat breder in steeds veranderende OCR toepassingen.
Bezoek daarvoor ook onze Cloud OCR pagina die alternatieven bied voor bestaande tekst herkenning technologie.

Neem contact met ons op als u ABBYY FlexiCapture gebruikt en specifieke sjablonen wilt maken. EasyData heeft een voorkeur voor deze technologie en is daarnaast goed in staat om merkonafhankelijk te adviseren.

 

Product informatie

ABBYY® FlexiCapture®

ABBYY® FlexiCapture® – это de volgende generatie software voor data capture en documentverwerking. Intelligent, nauwkeurig en zeer schaalbaar, het kan uw organisatie tijd en geld besparen door één toegangspunt te bieden om automatisch stromen van formulieren en documenten om te zetten in bedrijfsklare gegevens. Ongeacht de hoeveelheid papierwerk dat u moet verwerken, FlexiCapture’s automatische documentclassificatie en gegevensregistratiefuncties helpen u de efficiëntie aanzienlijk te verhogen door papieren bedrijfsprocessen te automatiseren .

ABBYY FineReader Server biedt krachtige servergebaseerde Optical Character Recognition (OCR)

ABBYY® FineReader Server

ABBYY® FineReader Server levert accurate Optical Character Recognition (OCR) binnen een server toepassing. Ideaal voor het converteren van papieren documenten en beelddocumenten naar elektronische formaten.  ABBYY® FineReader Server wordt veel gebruikt voor digitale archivering op lange termijn.

ABBYY’s innovatieve OCR-technologie, wordt voor de industrie vormgegeven in de ABBYY® FineReader Server toepassing. Dit product stelt organisaties in staat om papier te elimineren, de waardevolle gegevens in zakelijke documenten vrij te maken en die informatie te integreren in bedrijfsprocessen. ABBYY® FineReader Server is ontworpen voor het converteren van grote hoeveelheden documenten en converteert automatisch naar doorzoekbare en toegankelijke archieven. Dit servergebaseerde OCR- en PDF-conversie-aanbod converteert gescande en elektronische documenten naar PDF, PDF / A, Microsoft Word en andere formaten die gebruikt worden voor zoeken, langetermijnbewaring, samenwerking of aanvullende verwerking.

ABBYY® FineReader PDF 15

ABBYY® FineReader PDF 15 voor Windows, de slimmere PDF-oplossing!
FineReader PDF stelt professionals in staat om de efficiëntie op de digitale werkplek te maximaliseren. Dankzij de nieuwste op AI gebaseerde OCR-technologie van ABBYY, maakt FineReader PDF het gemakkelijker om allerlei soorten documenten in dezelfde workflow te digitaliseren, op te halen, te bewerken, te beschermen, te delen en eraan samen te werken. Nu kunnen informatiewerkers zich nog meer concentreren op hun expertise en minder op administratieve taken.

Maak vanaf het begin interactieve PDF-formulieren of maak een PDF-invulbaar door velden, vervolgkeuzelijsten, meerkeuzevragen, actieknoppen en meer toe te voegen. Met de maker van PDF-formulieren in FineReader PDF kunt u een invulbare PDF maken om effectief informatie te verzamelen en gestandaardiseerde documentsjablonen te maken! Naast het exporteren van de verschillen tussen twee versies van een document als commentaar in een pdf, kunt u de resultaten nu ook exporteren als een Word-document in track-changes-modus. Hierdoor kunt u de bewerkingen gemakkelijk accepteren of afwijzen en het document afronden (alleen voor FineReader PDF 15 Corporate).

Met nieuwe Remote User-licenties kunnen organisaties FineReader gebruiken met desktop- en applicatievirtualisatieoplossingen.

ABBYY FineReader PDF 15 voor Windows, de slimmere oplossing voor het werken met PDF!