Grafana-dashboards voor monitoring van bedrijfsprocessen

Datavisualisatie is overzicht voor je data!

Datavisualisatie geeft je meer inzicht in data

EasyData dataspecialisten hebben kennis van diverse interessante datavisualisatie mogelijkheden, deels open source, zoals Grafana, maar ook leveren we overzichten in Microsoft Power BI of Excel. De Data Experts van EasyData bieden een datavisualisatie oplossing die aansluit bij de bestaande cultuur van je organisatie. We verplaatsen ons allereerst in je data structuren, welke data is beschikbaar, is een online oplossing gewenst of wordt bij data visualiseren eerder aan een interne oplossing gedacht? Laat je verrassen door de verschillende oplossingen die we Out-of-the-box bieden en neem contact met ons op voor een vrijblijvend datavisualisatie overzicht!

Data Visualisatie geeft je inzicht!
Data inzichten op afroep vanuit de Cloud

Datavisualisatie in de Cloud

Elders op de site komt ‘on premise’ data visualiseren aan bod, in dit artikel ligt de focus op ‘data visualisatie in de Cloud’, Data inzichten zijn voor ieder voor proces anders en dat maakt ieder data visualisatie inrichting in principe uniek. Data visualiseren is nergens hetzelfde, dat vindt zijn oorsprong in bijvoorbeeld de verschillende beschikbare datasets, dat maakt data inzicht nu juist zo waardevol, zo stellen alle processen hun eigen eisen aan prestatiecriteria. Wij zijn in staat om op uw verzoek specifieke sensoren of Datasets aan te sluiten die precies monitoren op de manier die gewenst is. Op onze eigen Cloud creëren we driect aanpasbare visulalisatie zonder impact op de bestaande applicaties.

Visualisatie dashboard maken

De dagen dat één applicatie wordt gebruikt voor dataverwerking is verleden tijd. In plaats daarvan worden veel meer applicaties gebruikt  en vormen oudere applicaties soms nog een cruciale rol in je bedrijfsproces. Het visualiseren van data afkomstige van die legacy bedrijfsapplicaties is een van onze specialiteiten. EasyData heeft meer dan twee decennia aan expertise op het gebied van workflowproces data visualisatie.

Data interpretatie zonder bottleneck
Effectief data visualiseren in de Cloud

Datavisualisatie opbrengsten

De kosten en baten voor data visualisatie van de Cloud oplossing zijn afhankelijk van je wensen, hoe ziet het proces eruit. Zijn er standaardconnectoren te gebruiken, is inzet van onze standaard Business Connector gewenst en last but not least, welke externe of actuele datasets zouden verbonden moeten worden om tot het gewenste resultaat te komen. Ingewikkeld? Valt best mee! Neem contact met ons op om data visualiseren te bespreken aan de hand van zichtbare voorbeelden. Zo verteld een aansprekend dashboards meer dan 1000 afzonderlijke cijfers. Datavisualisatie staat voor transparante communicatie en dat demonstreren we graag!

Gratis Data Visualiseren?

Bij EasyData ligt je Cloud monitoring oplossing al bijna klaar.  Met onze Cloud-omgeving hebben we een bibliotheek aan datavisualisatie workflows klaar staan om ingezet te worden voor evaluatie of productie doeleinden.. Deze benadering levert meer dan monitoring alleen, we brengen processen met eventueel externe datasets naar inzichtelijk niveau!

Profiteer van ons datacenter dat is ingedeeld voor langdurig gebruik met bijna 100% uptime.
En de snelheid … Ontworpen voor een verwerkingscapaciteit van miljoenen pagina’s per dag. Deze snelheid maakt Cloud monitoring effectief bij de verwerking van grotere volumes. Onze ervaring met grote projecten heeft EasyData een technologie voorsprong gegeven en de hardware om grote projecten te realiseren. Klanten gebruiken EasyData technologie voor grote aantallen documenten in belangrijke processen die transparantie eisen.
Die transparantie is precies wat we bieden met onze datavisualisatie technologie!

 

data visualisatie op afroep beschikbaar
Cloud monitoring, probeer het gratis!

Data, de Cloud en kosten

Onze Cloud-infrastructuur is gebouwd op eigen hardware die EasyData technologieën ondersteund. Klanten willen voor incidentele projecten geen hardware en applicaties in huis halen. De vraag is nogal eens om voor een vast bedrag ontzorgd te worden. Hier komt ons intelligente beheerplatform in beeld. In het digitale transformatie platform speelt naast complexe conversie taken monitoring een belangrijke rol. Bij het omzetten van input naar intelligente analyses is het van belang om dit proces diepgaand te volgen. Dat is waar onze Cloud monitoring zich presenteert aan de gebruiker en data-analist. Cloudmonitoring doet meer dan procesvisualisatie. Cloudbewaking vereenvoudigt het beheer van getrainde netwerken, serverstatus, verbonden databases en applicaties. Denk bijvoorbeeld aan operators die een machine learning netwerk trainen. Kwaliteit, snelheid en transparantie vatten onze kennis samen om de brug naar elke applicatie of middleware te realiseren. Op basis van jarenlange ervaring bieden wij realtime beheersbare Cloud monitoring van iedere proces-stap.