Datatransformatie, uw gids voor informatie-efficiëntie

EasySeparate maakt digitale transformatie effectief

Datatransformatie: Input Management

Datatransformatie

EasySeparate begrijpt inkomende documenten en deze worden vervolgens op basis van hun inhoud naar de vereiste workflow gestuurd. Documenten kunnen worden aangevuld met  geëxtraheerde gegevens. Start een document proces op slimme wijze met overzichtelijke interne en externe gegevens. Manage de input!

Gegevenstransformatie: compatibiliteit

Compatibiliteit

EasySeparate maakt verbinding met uw bestaande systemen. Door de jaren heen zijn er standaard connectoren ontwikkeld die aan uw wensen voldoen. Laat u verrassen door een snelle implementatie van documentregistratie, en gegevensherkenning voor uw werkproces.  EasySeparate levert ieder gewenst uitvoerformaat.

Gegevenstransformatie: Redelijk

Kosten effectief

EasySeparate sluit aan bij bedrijfseisen van vandaag en morgen. Daar zijn wij van overtuigd. Om die reden kan EasyData vrijblijvend digitale transformatie aanbieden. Iedere organisatie wordt uitgenodigd om kosteloos ons platform te testen en zelf de innovatieve voordelen binnen uw eigen organisatie te ervaren.

Digitale Transformatie

Succesvolle data transformatieprocessen

Voor succesvolle digitale transformatie trajecten is de inzet van innovatie belangrijk. Aan ons platform kunnen afzonderlijke modules gekoppeld worden die op de juiste wijze bijdragen in
de effectiviteit. EasyData kan daar met ons platform een rol in spelen. We zijn ons ervan
bewust dat onze kennis op het gebied van procesoptimalisatie moet landen in uw organisatie
op een wijze dat innovatieve transformatie aan het belang van uw organisatie.

Hierop inspelende heeft EasyData digitale transformatie modules kosteloos beschikbaar om medewerkers de voordelen zichtbaar te maken.

Digitalisering

Onze strategie voor digitale transformatie

Met welke Datatransformatie strategie gaan we van start?
Voor iedere organisatie ligt de klemtoon voor digitaal transformeren weer anders. Middels aansprekende voordelen zoals een kennis sessie of een werkend evaluatie model brengt EasyData innovatieve transformatie technologie dichterbij de medewerkers die direct te maken hebben met deze veranderingen. Digitaal transformeren is voor EasyData meer dan het beschikbaar stellen van innovatieve technologie, het gaat er allereerst om de medewerkers mee te nemen in de voorgenomen digitale procesgang! Zo zorgt de formulering van je digitale strategie (wat zijn mijn uitgangspunten?) een welkome aanvulling op de bestaande bedrijfsvisie.

Transformeren kan je zelf

Wees je eigen Data Transformer

De praktijk leert dat organisaties wel digitaliseren, maar daarin blijven steken, digitale datatransformatie is werkelijk meer dan ‘alleen maar’ digitaliseren. Neem als voorbeeld een
PDF-factuur, dat heeft weinig met de adaptie van digitale mogelijkheden te maken.
Een PDF (UBL) XML wel!

Dit is slechts een klein voorbeeld uit de keten van procesconversie naar digitalisatie.

 

Importeer documenten uit elke bron zoals: e-mail, bestandsservers, internet databases en natuurlijk document scanners. Geintegreerde beeldverbetering algoritmen maken afbeeldingen van documentscanners of mobiele apparaten beter leesbaar. OCR van verschillende OCR-engines beschikbaar, de herkenning is afgestemd op uw wensen.

Classificatie van verschillende documenttypen, innovatieve machine learning-modellen voor documentclustering en entiteitsherkenning, Vind in een geautomatiseerd proces ongestructureerde tekst zoals namen, medische codes, percentages, enz. Slimme tabelreconstructie verminderen tijdrovende tabelanalyse en brengen structuur in je datatransformatie.

Exporteer resultaten naar verschillende formaten en bestemmingen, denk aan resultaten per e-mail, export naar FTP, databases of SharePoint. Aanpasbare workflows voor gegevensverwerking door scriptregels en externe applicatieoproepen. Out-of-the-box funktionaliteit voor complexe processcenario’s die aansuiten bij uw organisate.

Opschonen van traceerbare gegevens door corrupte of onnauwkeurige waarden uit de binnenkomende gegevens te corrigeren. Gegevensvalidatie door scripting, machine learning, databasevergelijking uit willekeurig welke bron. Effectieve verificatie kan visueel worden gerealiseerd via EasyVerify of met onze gebruiksvriendelijke dashboarding.

EasySeparate biedt een complete oplossing voor datatransformatie. Dan kan je meteen aan actuele processen zoals factuurverwerking en factuurherkenning denken. Met EasySeparate wordt het factuur proces compleet door slimme validatie en UBL-conversie. Naast dit proces is binnenkomende post verwerking een laagdrempelig proces. Afgelopen jaar is in het kader van 20 jaar ontwikkeling  bestaansrelevantie een video gemaakt van EasySeparate. Een oplossing die is uitgegroeid tot een compleet digitaal transformatie platform. De oorsprong van ons digitaal transformatie platform komt helder in beeld met de manier waarop we door innoveren aan de hand van klant wensen. Ontdek zelf  het meest innovatieve digitale transformatieplatform dat vandaag beschikbaar is!

U kunt meer lezen over ons ‘digital transformation platform’ in de EasySeparate brochure. Best wel praktisch, EasyData biedt een kosteloze evaluatie aan om ‘digital transformation’
zelf te ervaren. Ontdek zelf kosten besparing in uw administratieve proces!