Forensische cloud, een betaalbare intelligente service

Oplossingen van CloudOCR tot Data Science

Cloud Oplossingen

Dienstverlenend in de Cloud

Cloud Oplossingen van gewone Cloud OCR tot geavanceerde Data Science opdrachten. EasyData Cloud Services staan klaar om je concreet resutaat te bieden. Moderne Web Services staan voor je klaar om facturen herkennen. En meer, ook voor logistieke documenten met handgeschreven teksten ben je aan het goede adres.
Wil je informatie uit technische tekeningen extraheren? Ook die verzoeken vertalen we naar werkbare Cloud Oplossingen!

Beginnen met Data Science hoeft niet complex te zijn.

Ook voor Online Capture, document classificatie en het herkennen van documenten of kranten staan we voor je klaar.

Cloud Oplossingen

Snelle setup

Ons Cloud Platform is ontworpen om snel gebruikers toe te voegen. We maken gebruik van de nieuwste generatie technolgie die een hoge bereikbaarheid garanderen.

Cloud Oplossingen

Systeem koppeling

Met onze NextCloud document server leggen we de verbinding. Heb je liever een beveiligde email connectie? Standaard stellen we onze klanten Zivver ter beschikking.

Cloud Oplossingen

Beveiligd platform

EasyData maakt werk van veiligheid. Controleer onze basis veiligheid gerust zelf via internet.nl. En dat is slechts het begin, Al onze systemen zijn getest volgens CIS Benchmarks.

Cloud Oplossingen

Bespaar kosten

Cloud Oplossingen moeten geld besparen, Onze ambitie is om innovatieve software in Cloud Oplossingen te vertalen. We maken computer installatie overbodig.

We kiezen samen de juiste Cloud Oplossing

Afhankelijk van je documenten en de data die je herkend wil hebben kiezen we de Cloud Oplossing die het beste bij jouw vraagstelling past. We halen willekeurig welke informatie vanaf iedere bron. Of het nu Internetpagina’s zijn of gescande krantenpagina’s, het maakt ons niet uit. Wel is van belang dat we samen overeenstemming hebben over het fundament van jouw Cloud Oplossing. EasyData heeft vele aansprekende voorbeelden uit de praktijk die je overtuigen van de meerwaarde die wij je bieden.

Daarna gaan we gaan data extraheren

Met de kwaliteit van de te leveren gegevens valt of staat de gehele Cloud Oplossing.  Gegevensextractie tekent het begin van dit proces. Zonder een accurate gegevensextractie inrichting vervalt de waarde van je proces. Hoe kan je een organisatie sturen als je niet zeker bent van de achterliggende informatie. Als je Data Science wilt gebruiken om bedrijfsprocessen te optimaliseren werkt dat alleen bij een goed ingerichte procesgang. Een bedrijfsproces dat gevoed wordt met de juiste gegevens en dat brengen voor je in de praktijk!

Optimaliseer je Cloud Oplossing voor jouw situatie

EasyData Data Science technologie is opgebouwd rond een flexibele structuur. De toegevoegde waarde en mogelijkheden daarvan ontdek je zelf tijdens het eerste gebruik. Onze Cloud Oplossingen kan je zelf trainen in het geval Machine Learning algoritmen deel uitmaken van jouw oplossing in de Cloud. Zijn er geen Machine Learning algoritmen toegepast? In dat geval stellen we je andere handvaten ter beschikking.  EasyData Engineers staan je met raad en daad terzijde om jouw Cloud Oplossing precies zo in te richten dat deze aansluit bij je verwachtingen. Zoals organisaties veranderen blijft onze Cloud Oplossingen zich aanpassen naar je veranderende marktomstandigheden.

Koppelen met je bestaande applicaties

We stellen dat je organisatie verschillende softwarepakketten gebruikt. Daar komt dan een in de Cloud gegenereerd Data Science resultaat tussen door. Gelukkig heeft EasyData veel ervaring met het koppelen van verschillende soorten systemen en applicaties. Er zijn allerlei verschillende manieren denkbaar om applicaties te koppelen.  Als eerste aanzet denken we dan al snel aan NextCloud of Rabbit MQ. Uiteraard zijn er nog vele variaties en API koppelingen mogelijk, EasyData heeft zelf de EasyData Business connector ontwikkeld. Technologie die je veel (koppel) ongemak uit handen neemt.

Het belang van datakwaliteit

De economische waarde van je data neemt op alle gebieden toe. Daar ben je van bewust, anders was je nooit zover in dit artikel gekomen. Je verbetert je proces door data die voorheen handmatig werd beoordeeld nu automatisch te verwerken. Door je data stromen te automatiseren komt actieve monitoring binnen bereik. Hiermee legt je nieuwe Cloud Oplossing aan twee kanten gewicht in de schaal, je reduceert handmatig foutgevoelige invoer waardoor de datakwaliteit stijgt en je maakt je data betrouwbaarder meetbaar. EasyData koppelt hiervoor aan je bestaande dashboard met gegevens die de Cloud Oplossing je aanreiken. Heb je nog geen visualisatie tool? Dan laten we je graag kennismaken met Grafana dashboarding. Wij zijn alvast enthousiast over de mogelijkheden die Grafana je geeft bij de monitoring van je data(kwaliteit).

De Cloud Oplossing werkt, op naar de volgende stap!

Je gewenste Cloud Oplossing is operationeel en volledig geïmplementeerd volgens je wensen.  Stap 5 is gezet, je hebt inzage over de effectiviteit en Datakwaliteit. Met deze ervaringen op zak wordt het tijd om de volgende stap te zetten op weg naar verder proces gemak. Die stap is eenvoudig te zetten, je bent bekend met de Cloud Oplossing en kan hier nu andere proces stappen aan toevoegen. EasyData heeft binnen de Cloud Oplossing formule verschillende technologieën klaar staan om binnen je organisatie aan het werk te gaan. Bij bewezen diensten lijkt ons dit een logische opvolging van automatisering.

Je Cloud Oplossing strategie maken we marktomstandigheden bestendig

Cloud Oplossingen die flexibel oud en nieuw verbinden

EasyData Cloud Oplossingen zijn bedrijfsklare technologieën. Deze systemen en flexibele IT-architectuur stellen je in staat snel en vooral veilig te verbinden. De EasyData Cloud gebaseerde microservices zijn toegespitst op Data Science functionaliteit. Met de meest uiteenlopende verbindingsmodellen realiseren EasyData Engineers de best passende integratie die bij je organisatie aansluit. Cloud Oplossingen integreren betekend dat we de de gebruiker van één zichtbaar platform voorzien.  De kracht zit in de eenvoud. Met deze aanpak zijn we in staat allerlei traditionele applicaties in de Cloud samen te laten komen in één overzicht waar gebruikers afhankelijk van de aan hun toegewezen rechten gebruik van kunnen maken.

Cloud oplossingen
Cloud Oplossingen

Ons vooruitdenken is jouw besparing

De IT-behoeften van iedere organisatie veranderen voortdurend. Dat is het gegeven waar we ons van bewust zijn. Veranderingen gaan steeds sneller en daar zijn we ons bij EasyData van bewust.   Die wetenschap vertaalt zich praktisch gesproken in voortuit denken. Waar de oplossingen vandaag voldoen kan dat morgen opeens heel anders zijn. Die wetenschap wegen we mee, we installeren als het ware de applicatie vandaag met de oplossingen die morgen gewenst zijn. Die unieke eigenschap maakt dat we bij EasyData al met ChatGPT bezig waren voordat dit bij het ‘grote publiek’ bekend was. EasyData had al afscheid genomen van apparaten met Chinese Firmware voordat dit een issue werd. Onze toekomst participatie stopt niet bij hardware en software.
We kijken naar regelgeving voordat deze in regels aan de industrie oplegt worden.

De Cloud in cijfers

Cloud computing is het nieuwe model voor softwareapplicaties. EasyData heeft Cloud oplossingen omarmt op speciaal verzoek van onze klanten. Geen On premisse applicaties meer, Cloud Oplossingen is wat de markt vraagt!  Inspelend op deze wens zijn EasyData Data Science oplossingen nu ook in de Cloud beschikbaar. Je ziet ondertussen wel dat klanten zich een weg zoek tussen alle beschikbare Clouddiensten. Sommige (verkoop) organisaties maken daar veel gedoe van en wij zien dat anders.
De keus van ‘vroeger’ is nu niet anders, die heeft zich alleen naar ‘De Cloud’ verplaatst.  Die Cloud groeit en we houden de Gartner cijfers vanuit onze zijspiegels in de gaten.

Cloud Oplossingen