OpenRPA brengt rendement en productiviteit naar je organisatie

RPA Techniek

OpenRPA staat voor Open Source Robot Processing Automation. Ben je nieuw in de wereld van RPA?
Wil je weten deze afkoring betekent en hoe je kosten kan besparen? Ben je terecht gekomen op deze pagina in veronderstelling je concurrentie voor te blijven?  Dan is het raadzaam eerst dit artikel te lezen.

Ben je gegrepen door Open Source, bekend met RPA en wil je verder in de wereld waarin kennis gedeeld wordt?  Lees dan vooral verder en volstaat voor nu de wetenschap dat RPA in steeds meer organisaties toegepast wordt om bedrijfsprocessen te stroomlijnen.

OpenRPA-Script
OpenRPA

OpenRPA Robot

EasyData is gespecialiseerd in het conceptueel vormgeven van jouw RPA-architectuur. En daar begint het mee. EasyData heeft de RPA specialisten in huis om je geschetste RPA architectuur vervolgens te converteren naar een werkelijke kosten besparende RPA Robot ervaring! En dat is niet sinds gisteren, al 25 jaar werken we aan ons EasySeparate platform dat Robot Processing Automation volgens de geldende norm mogelijk maakt. OpenRPA geeft je met een lage instap meteen rendement terug van je inspanning.

Ondertussen zie je onze technische signatuur ook terug bij grotere commerciële spelers als Uipath, Blue Prism, Automation Anywhere en andere fabrikanten van RPA Robot technologie.  Ergo, EasyData implementeert RPA Robot’s veelal met behulp van commerciële tools.  Waarmee we maar gezegd willen hebben, we zijn niet afkerig van implementatie van deze commerciële RPA Robot systemen als dit de voorkeur van onze opdrachtgevers geniet.

RPA kennis voor jouw project

Onze kennis en ervaring laten we niet verloren gaan in het bredere perspectief van toegepaste RPA Robots. Zodoende onze keuze om fabrikant onafhankelijk actief mee te werken aan effectieve bedrijfsproces inrichting met behulp van RPA. Tegelijkertijd delen we graag onze kennis over onze RPA Robot ervaringen over de verschillende RPA Robot platformen. Die stelling geeft meteen de reden van dit artikel aan. Er is meer in de wereld van RPA dan de bekende spelers van wereldfaam. Zodoende stellen we graag OpenRPA aan je voor!

Instappen met RPA Robot Technologie

Een open deur, jouw voordeel begint met de afwezigheid van software licentie kosten, hoe mooi zal dat in de praktijk zijn? Daarnaast betreed je de brede OpenRPA community die toegewijd is jou te assisteren bij je bedrijfsproces automatisering.

OpenRPA
Open Source RPA

Robot Processing Automation & Open Source

Aan de andere kant begrijpen we het bedrijfsbeleid om geen Open Source te gebruiken en dat is prima.
De bovenstaand geschetste Open Source scenario lijkt ook wel een beetje sprookjesachtig, genoeg reden om daaraan te twijfelen. Opnieuw, alle begrip daarvoor. Tegelijkertijd geeft OpenRPA je wel de gelegenheid om met een beperkt budget zelf te ontdekken of Robot Processing Automation wensen binnen de OpenRPA omgeving verwezenlijkt kunnen worden. Zo krijg je de unieke mogelijkheid om, nadat de oplossing werkt, alsnog extra geld te investeren. Er zijn genoeg fabrikanten die je via licentie kosten en voorwaarden een betrouwbaar investeringsgevoel bieden. Helemaal los van die overwegingen of Open Source niet stabiel of betrouwbaar naar de toekomst toe is…

Stellen we OpenRPA we aan je voor.

Toegegeven, bij EasyData zijn we allereerst innovatieve engineers. We laten ons niet uit het veld slaan door een, met respect, op het eerste gezicht niets zeggende website zoals je die van OpenRPA kan ervaren. Dat is even wennen voor minder technisch georiënteerde beslissers. En dat lossen we met genoegen voor je op! Als je een voorbeeld bedrijfsproces omschrijft kunnen we een werkend OpenRPA proces voor je inrichten. Dat is het voordeel van een technisch georiënteerd bedrijf als EasyData. We zijn goed in staat om relatief snel en effectief een tastbaar Robot Processing Automation resultaat voor je te genereren. Onze werkende Robot Processing Automation representatie van je wensen en eisen stellen je in staat een goed beeld van de techniek, aanvullende mogelijkheden en effectiviteit te vormen.

Verder gaan met OpenRPA

We leveren je een werkend model waarmee je basis functionaliteit kunt toetsen. Bedenk dat Robot Processing Automation gebaseerd is op regels. Zodra je overtuigd bent van de effectiviteit en de kostenbesparing voor je organisatie is het essentieel om zorgvuldig je proces te analyseren. Onze voorbeeld implementaties zijn erop gericht je daarbij praktisch terzijde te staan. OpenRPA implementatie van complexe processen kunnen we in stukjes knippen en op onderdelen automatiseren. Zo blijf je aan het stuur tijdens je procesverandering en gestructureerd regels omschrijven die voor je procesoptimalisatie en de altijd terugkerende uitzonderingen van belang zijn.

OpenRPA voorstellen
Waarom OpenRPA?

RPA geeft je administratie structuur!

(Open)RPA kan bevrijdend werken voor je collega’s bij het ontlasten van alledaagse routinematige handelingen. Hierdoor kunnen je collega’s zich beter concentreren op meer complexere activiteiten die een grotere impact op je organisatie of proces hebben.  Dat is de grote winst en het succes achter Robot Processing Automation!