Verbetering van documentafbeeldingen

Digitale beeldverbetering optimaliseert herkenning

Beeldverbetering is een waardevolle toevoeging bij gescande documenten afkomstig van documentscanners, mobiele apparaten en videocamera’s. EasyData technologie begint waar standaardtoepassingen stoppen.

Al meer dan 20 jaar hebben beeldverbeteringstrajecten onze aandacht. Dit begon in de tijd dat alle documenten nog gescand moesten worden voordat herkenning met OCR software kon beginnen. Veel technologieën die we vandaag gebruiken en nog steeds ontwikkelen vinden hun oorsprong in die periode. Niet dat we ontwikkelen aan de techniek van gisteren, tegenwoordig ontstaan afbeeldingen min of meer spontaan digitaal. Waar zit dan de toegevoegde waarde van beeldverbeteringstechnologie? Waarom investeert een innovatief bedrijf als EasyData nog steeds in de technologie die van gisteren lijkt te zijn?

De reden is simpel: in de tijd dat wifi nog niet bestond stonden mobiele telefoons op het punt hun bestaan te bewijzen. We zijn nu een paar generaties mobiele telefoons verder en noemen dat nu een smartphone. Daar kan je uitstekende foto’s mee maken. De rest van het verhaal is bekend. Bedrijven communiceren gefotografeerde documenten via What’s App voor verdere verwerking. Dit gedrag brengt de 20 jaar oude “Scannen, verbeteren en herkennen” technieken terug naar de actualiteit.

 

EasyData vindt niet opnieuw het wiel uit, onze samenwerking met ABBYY levert zeer geavanceerde beeldverbeteringstechnologie. Dat werkt goed in veel gevallen, maar net als iedere andere oplossing kunnen er enkele beperkingen zijn. In deze situaties zal de EasyData benadering en onze technologie de beeldverbetering verzorgen.
Beeldverbetering voor vastgelegde afbeeldingen van verschillende apparaten
Verbetering van de beeldkwaliteit

State of the art

Tegenwoordig vertellen bedrijven hun klanten dat ze kunnen communiceren via What’s App.
Best gaaf, tot het moment dat dit mobiel vastgelegde document moet worden begrepen door het volgende digitale proces.

En dat is waar onze technologie en expertise zinvol worden.

Technologie

Onze aanpak voor beeldverbetering verschilt hoe andere fabrikanten werken en we maken geen geheim van onze succesformule.

We “herkennen” de verschillen in documenttypes. Een paspoort vereist andere verbeteringskenmerken dan een factuur. Dat is de techniek die EasyData verder ontwikkeld heeft.

Flexibel

Wat betekent onze oplossing voor uw beeldverbeteringsproces?

Voor advies moeten we uw verzoek begrijpen. Daarbij laten we onze technologie in de praktijk zien en brengen verbeteringen op passende wijze aan. Een cloudsysteem of op locatie. Dat kan allemaal, we leveren volgens klant specificaties.

EasyData expertise bestaat uit een ambiteus team dat beeldverbeteringstechnologie samenbrengt!

EasyData Engineers zijn toegewijd aan technologisch beeldverbetering, met name voor document- en bedrijfsgeoriënteerde workflows. Samen met het EasyData digitale transformatieplatform bieden we de markt de beste AI-technologieën, te beginnen met de juiste voorbewerking met de beste beeldverbeteringstechnologieën die passen bij uw applicatie-automatisering.

Download de brochure over Beeldverbetering