Financial Data Extraction beheert uw bedrijfsinformatie

Financiele data extractie maakt uw bedrijfsinformatie effectief

Financiele data extractie is een specialisme waar EasyData mee heeft ervaring opgedaan. De interpretatie en analyse van financiële gegevens in samenwerking met opdrachtgevers zijn een boeiend proces die bij de opdrachtgever snel en effectief tot resultaten leiden. De expertise om financiële informatie te analyseren is constant in beweging. Elke dag neemt de hoeveelheid informatie (populair gesproken big data) toe. Die groeiende hoeveelheid financiële informatie valt samen met de marktvraag naar meer geavanceerde financiële data-algoritmen. Zoals van ambitieuze vakmensen verwacht mag worden vertalen wij dit naar kansen op de technologiehorizon om ons te onderscheiden!

Om enkele van onze technieken te demonstreren, bouwde EasyData al in 2015 een online database. Daar zijn meer dan 10.000 jaarverslagen in te zien. In een automatisch proces converteren we de geconsolideerde jaarbalans naar een Excel document.

We hebben dit boeiende voorbeeld gemaakt voor demonstratiedoeleinden. Het doel is om een interactief voorbeeld te presenteren om te laten zien wat we voor u kunnen doen op het gebied van financiële gegevens analyse.

Visueel vertrouwen: extractie van financiële gegevens

EasyData heeft een schat aan ervaring opgebouwd met wat 20 jaar geleden begon met toen al een uitgebreide kennis van data capture oplossingen. Deze expertise is een constante ontwikkeling gebleven die met de huidige trend van big data nog steeds elke dag toeneemt. In 1999 waren we in staat document informatie te identificeren met behulp van traditionele scan- en identificatie technieken. Naarmate de technische mogelijkheden en gegevens toenamen, is het onmogelijk geworden om gegevens op traditionele wijze te verwerken. Het roer moest dus om en heeft geresulteerd dat we vandaag systematisch waarden uit datasets halen die te groot zijn voor conventionele verwerking.
Big data overtreft van nature het vermogen van traditionele applicaties om resultaten te presenteren. Om het proces binnen een acceptabele tijd gaande te houden heeft EasyData meer ontwikkeld dan alleen algoritmen toegespitst op grote volumes financiele gegevens. Met ons eigen datacenter kunnen we onze klanten een complete Turn-Key data intelligence-oplossing bieden.

Het verwerken van gegevens vereist een specifieke strategie voor het extraheren van financiële gegevens

Zichtbaar vertrouwen


Gebruik slimme tools om data te converteren naar zinvolle informatie.
Creëer inzichten over belangrijke informatie binnen uw organisatie.
Dat werkt op locatie of in de Cloud.

Schaalbaar van één tot meer dan duizend gebruikers. Ondertussen verliezen we data veiligheid niet uit het oog. FinancialSearch is transparant.
De oplossing voor gegevens die onder complianceregels en het pricacy beleid van de onderneming vallen.

 

 

 

Gegevensbeheer: extractie van financiële gegevens

Gegevensbeheer


Dat is geen optie, maar een noodzaak. Iedere onderneming die zijn bestaan serieus neemt denkt na over het beheer van gegevens. Beheer betekend  meer da
n vastleggen, denk aan data analyse.

Door bestaande data op slimme en innovatieve wijze te interpreteren of op zoek te gaan naar trends worden commerciele doelen gerealiseerd. Voorbeelden? neem contact met ons op om branch specifieke mogelijkheden te bespreken. 

Financiële gegevensextractie: gegevensautomatisering

Gegevensautomatisering


Laat analytische processen hun werk doen zonder menselijke tussenkomst.
Dat is de manier om op weg te gaan naar effectiviteit van automatisering!

Alleen uitzonderingen moeten worden voorgelegd aan een aangewezen, gemotiveerde kenniswerker die zich geen zorgen hoeft te maken over saai repetitief werk. Een interactieve kennis sessie is vaak de visuele manier om toepassingen  begrijpelijk voor het voetlicht te brengen.

 

 

 

 

Innovatieve financiële gegevensextractie is superieur aan traditionele softwaretoepassingen
Economisch verkeer produceert steeds meer data binnen de bestaande bedrijfsvoering. Dit vereist een datastrategie die actuele data analyseert, beheert en signaleert. Content in context of Data versus informatie, zoals wel vaker, specialisme maakt hier het verschil. Onze FinancialSearch oplossing informeert en beheert bedrijfsgegevens op een gestructureerde manier. Datamanagement is een strategische keuze, versterk uw concurrentiepositie effectief!
>>Technische kenmerken<<

Financiële gegevens worden automatisch gevonden

Online dashboard, volg de actuele resultaat verwerking

Verzamel financiële informatie uit openbare bronnen

Innovatieve jaarverslag classificatie en analyse

Zoek op slimme wijze online naar informatie

Exporteer naar Excel met automatiserende macro’s

Wiskundige ondersteuning bij gegevens interpretatie

Actualiseer continue resultaten en rapportage on-line

Op basis van uw project omschrijving voor de gewenste resultaten gebruiken wij een standaard dataset om Financial Search te configureren. Als het systeem eenmaal is geconfigureerd, is Financial Search een volledig zelfstandig systeem onafhankelijk van waar de gegevens vandaan komen. Die financiele gegevens kunnen komen van het Internet, documentscans, aangesloten databases, bestaande digitale bibliotheek of een geheel andere bron die hier niet benoemd is.

Financial Search kan elke gegevensbron aan met de open architectuur van ons Digital Transformation Platform.

 EasyData’s digitale transformatie platform

Gegevens verzamelen uit een willekeurige bron en die gevonden gegevens vervolgens interpreteren, classificeren en analyseren kan variëren in complexiteit. Voor onze technologie begint dit met de gegevensbron of bronnen die worden gebruikt om de gevraagde gegevens te vinden. Hiervoor wordt ons digitale transformatie platform ingericht om taken uitvoeren die zijn afgestemd op de beoogde gegevensbron en het gegevensverzamelingsmodel. In het verlengde daarvan worden validatie en andere bewerkingen voor bruikbare inzichten aan de configuratie toegevoegd.

Implementatie van ons digitale transformatie platform kan in fasen worden gerealiseerd. Bij elke fase worden de informatie en resultaten van eerder geanalyseerde gegevens gebruikt voor verdere optimalisatie. Deze flexibiliteit en de modulaire opbouw maken dit platform ideaal voor uw organisatie bij de uitrol van toegepaste financiele data extractie.

We hebben geen voorkeur voor de gegevensbron, we benaderen elke invoerbron. Deze aanpak maakt de vervolgstappen een stuk eenvoudiger. We bieden een oplossing voor het vastleggen van gegevens, webcrawlen, database-interpretatie en andere data analyse stappen. Deze architectuur van het combineren van alle bronnen maakt het proces transparant. Tijdens dit proces kan tegenstrijdige informatie worden vergeleken en kunnen business intelligence-regels worden toegepast.

Voor handmatige beoordeling presenteert EasyVerify de gebruiker de gevonden gegevens ter vergelijking. We laten andere systemen achter ons waar het de presentatie van  alle beschikbare gegevens betreft. EasyData heeft algoritmen ontwikkeld die ieder project overtuigende resultaten zal opleveren.

Onze belofte,
standaardresultaten met EasyData
technologie is verbazingwekkend!