Forensische cloud, een betaalbare intelligente service

OCR in de Cloud, conversie met innovatieve technologie

OCR in de Cloud

Met EasyData-technologie bieden we OCR.
Heeft u miljoenen pagina’s?
Binnen een dag klaar!
Onze service levert PDF/A en kan worden aangepast op ieder verzoek. Vraag een offerte of test omgeving aan, wij helpen graag verder!

Classificatie

Heeft u documenten die gesorteerd of apart opgeslagen moeten worden? EasyData voert deze diensten uit met hoge nauwkeurigheid. Werk effectiever met gestructureerde documenten. Ontdek zelf hoe Cloud classificatie in uw workflow past.

Data Extractie

In het geval dat uw informatie in documenten verstopt zit, onze technologie haalt gegevens
uit elke bron.
Van scans of met hulp van een database, wij vinden de gezochte inhoud.  informatie management krijgt zo een diepere betekenis!

OCR in de Cloud met Data Analyse

Met meer dan 20 jaar ervaring zien we elke dag meer gegevens ontstaan binnen afzonderlijke bedrijfsprocessen. Die informatie stroom laat zich niet direct vangen in het begrip ‘Big’ data. In algemene zin is informatie vergaring en informatie verwerking veranderd. Dat is goed nieuws voor ons als data capture en data analyse experts. Met meer gedetailleerde informatie voor interpretatie. Hoe innovatiever we kunnen zijn!

EasyData was een early adopter in het vakgebied van machine learning en heeft de afgelopen jaren steeds bijgeleerd in het verlengde van klant wensen. Dat heeft er toe geleid dat vandaag verschillende Machine- en Deep learning-platforms klaar staan om klantvraagstukken te realiseren. Vanuit klant wensen zetten we het meest geschikte machine learning systeem op. Dat is een transparant proces waarin de klant meegenomen wordt in het data analyse proces!

OCR in de Cloud verbindingen

Binnen ons Europese Datacenter werken we standaard met onze eigen NextCloud server. NextCloud is vergelijkbaar met Dropbox, met als enige verschil dat NextCloud een Open Source oplossing is. Door NextCloud op  onze servers te faciliteren, voegen we data analyse functionaliteit toe. U kunt bijvoorbeeld toegang krijgen tot onze validatie- en classificatieoplossingen. OCR in de Cloud krijgt zo een interactieve dimensie! Volg het proces over de actuele status van uw gegevens- of documentproject. Export wordt gerealiseerd op de manier die u verkiest.  Onze Cloud omgeving is niet gebonden aan enig formaat of protocol. We stellen de export samen volgens klanten wensen en hebben ervaring met de meeste applicaties.

OCR in de Cloud volgens de AVG

NextCloud is een optie, Azure is een ander direct toepasbaar platform om met ons in contact te komen. Wat heeft een platform met AVG te maken? Dat is simpel, standaard slaan we geen gegevens op en werken in een lus. De opdrachtgever is de enige partij die details over de documentstroom kent. EasyData slaat geen gegevens op, de werkstroom loopt van de invoermap naar de exportmap. Met andere woorden, we hebben alleen de gegevens die ‘in verwerking’ zijn in ons datacenter. Aanvullend kunnen we in het verlengde van specifieke wensen een architectuur formuleren voor auditdoeleinden.

Opbrengsten

Door het krachtige EasyData Platform te gebruiken, hoeft u zich geen zorgen te maken over stroom uitval en applicatie licenties. Dat is ons aanbod: eenvoudige installatie en comfortabele prijzen voor gegevensverwerking.
Met Document Expertise DNA doet uw project omvang er niet toe.

Als team zorgen we ervoor dat we u de beste data analyses met slimme innovatieve algoritme bieden in verhouding tot de kostprijs.

Het platform dat het beste voldoet aan de vereisten voor uw forensische cloud vereisten