De UBL-oplossing is dichterbij dan u denkt

De UBL factuur, makkelijker wordt het niet!

Genereer probleemloos een UBL factuur met PDF in bedrijfsopmaak conform EU-richtlijnen. Stuur een opdracht naar de printer en de factuur met UBL wordt gemaakt en verzonden.
Eindelijk is het mogelijk, elektronisch factureren zonder zorgen! Het grote verschil met andere leveranciers is onze PDFCommunicator oplossing, niet moeilijker dan een  printer  selecteren en vervolgens een UBL factuur met PDF automatisch te produceren.

Gebruikt uw organisatie een ouder ERP-systeem dat niet overweg kan met elektronische facturering? Geen probleem, met onze UBL factuur en PDF in één oplossing! Begin vandaag met modern UBL factureren! U stuurt facturen naar klanten die vervolgens de factuur gegevens handmatig in hun systeem moeten invoeren? Tegenwoordig begrijpen de meeste systemen het UBL-formaat en kunnen ze facturen verwerken zonder handmatig te typen.

Met UBL XML verstuurt u machine leesbare facturen naar uw klanten als een vriendelijke manier van factureren en after sales dienstverlening. Makkelijk, met PDFCommunicator
voegt u de bedrijfslay-out automatisch toe aan de digitaal te versturen facturen.

factuur PDF Communicator, de Game Changer voor ieder facturatieproces

De slimme UBL factuur oplossing die wordt gebruikt voor ERP en andere factureringssystemen die geen moderne facturering ondersteunen. De  oplossing om oudere ERP-systemen te ondersteunen. Met PDFCommunicator worden PDF’s in de lay-out van uw organisatie samengesteld. Innovatieve factuur UBL PDF’s  helpen mee in het automatiseren van bedrijfsprocessen. PDFCommunicator werkt voor kleine, middelgrote én grote bedrijven.

Als u een gedetailleerde UBL factuur met PDF eenvoudig wilt genereren, heeft u zojuist de best passende UBL facturatie oplossing gevonden!

Geen zorgen met UBL facturatie en dat is geen sprookje
Stel de situatie voor waarin factureringsgegevens echt digitaal zijn, daar gaan we voor!

Zodra een factuur wordt omgezet naar een PDF, wordt er ook direct een (UBL) XML aangemaakt. Dit bestand kan direct door de computer worden uitgelezen. Makkelijk voor de betrokken medewerker, want die hoeft niet meer handmatig factuurgegevens in te voeren. Deze administratief ideale wereld is bij de meeste bedrijven helaas nog geen realiteit, maar komt sneller dichterbij dan je denkt. Als een bestaande applicatie geen UBL kan produceren, neemt PDFCommunicator deze taak over. Dit unieke product zet alle facturatiegegevens automatisch om naar een PDF met een UBL XML.

De enige actie van de gebruiker is de selectie van een andere (PDF) printerdriver! Handig voor zelfstandigen of kleine ondernemers die facturen versturen vanuit Word of Excel.

PDFCommunicator geeft uw facturen een professionele uitstraling met de toegevoegde waarde die uw klanten laat zien dat u om hen geeft. Deze professionele en innovatieve manier van facturen versturen geeft klanten het positieve gevoel dat je zelf wilt ervaren na het sluiten van een deal. Laat klanten bij factuur ontvangst ervaren dat er ook na de deal meegedacht wordt. Bij EasyData geloven we in blijvende betrokkenheid na verkoop.

Deze mentaliteit heeft ons geholpen om een prijstechnisch interessante UBL-oplossing te ontwikkelen, die onze klanten met de daarbij behorende bedrijfsprocessen beter van dienst kan zijn! Met PDFCommunicator wordt  zakelijke correspondentie in alle opzichten professioneler!

Veiligheid

Een geautomatiseerd facturatieproces is veilig en efficiënt. Natuurlijk begrijpen we de bedenkingen die overwonnen moeten worden. Als voorschotje,  we garanderen AVG naleving.

Wanneer u onze UBL-oplossing gebruikt, blijft uw data binnen uw bedrijf, geen Cloud of externe verbindingen.

UBL oplossing in uw organisatie

UBL binnen uw bedrijf

Wanneer u een UBL factuur van uw leveranciers wilt ontvangen, kan onze UBL-oplossing daarin voorzien. Zonder  zorgen. EasyData regelt de installatie.

Wij verzorgen de installatie van PDFCommunicator bij uw leverancier. Uw leverancier wordt dankzij u een UBL oplossingsgerichte organisatie!

Een PDF is geen UBL

Sommige mensen denken dat een PDF-factuur een elektronische factuur is. Om een lang verhaal kort te maken: dat is niet het geval. Een elektronische factuur laat zich automatisch boeken.

Daar gaan we voor: onze UBL-oplossing maakt het automatisch lezen en verzenden van facturen eenvoudig.